OVER ONS

67-groen-vinkje Kantoor is 6 dagen per week geopend

67-groen-vinkje 24/7 online uw dossiers volgen

BannerBoxed.jpg

Bent u opzoek naar een betrouwbare partner?

Wij staan 7 dagen in de week voor u klaar. Een professioneel team dat u kan voorzien van al uw werkzaamheden op het gebied van debiteuren, facturatie, en gerechtelijke procedures

ifn-slide-1

Wilt u snel en zorgenloos incasseren?

Incasso Federatie Nederland biedt u de mogelijkheid om snel en zorgenloos al uw incassotrajecten over te nemen. Onze uitgebreide trajecten hebben er voor gezorgd dat er in de minnelijke fase tot wel 90% geincasseerd wordt.

rechtbank_02_1157793j

Bent u klaar voor de laatste stap ?

Heeft u alle trajectfases doorlopen en is het einde zoek. Incasso Federatie Nederland is uw oplossing. Wij zullen ons verdiepen in uw dossier(s) en procederen vervolgens bij de rechtbank. U krijgt van ons een advies in uw zaak en wij zorgen er voor doormiddel van een begroting dat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan.