Eenvoudig en snel een incassobureau in Heemstede inschakelen? Incasso Federatie Nederland staat bekend als betrouwbare partner voor ondernemers in Haarlem en omgeving. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw zakenrelatie of klant wordt aangespoord om openstaande vorderingen te betalen. Dit betekent dat u, als ondernemer, bezig kunt zijn met hetgeen u graag doet: ondernemen en uw bedrijf laten groeien. Kopzorgen, stress en ergernissen over openstaande facturen kunt u overlaten aan de incasso medewerkers. Als u een incassobureau in Heemstede en omgeving zoekt, neem dan contact op met Incasso Federatie Nederland.

Wat kan een incassobureau in Heemstede voor u doen?

Een incassobureau helpt bij het innen van openstaande facturen, schulden. Iedere ondernemer kan erover meepraten: klanten die de rekening niet betalen, ook niet na talloze beloften. U heeft bepaalde producten of diensten geleverd, waarvoor u graag betaald wilt worden. Wanneer u een incassobureau inschakelt dan wordt door incassomedewerkers getracht uw debiteur alsnog te laten betalen. Dit door middel van:

  • Het versturen van betalingsherinneringen en aanmaningsbrieven.
  • Het opnemen van telefonisch contact met uw debiteur.
  • Het afleggen van een debiteurenbezoek.

Blijft uw debiteur ook in de minnelijke fase in gebreke, dan kan de gang naar de rechter overwogen worden. Binnen het kantoor van Incasso Federatie Nederland kunt u rekenen op begeleiding gedurende het volledige incassotraject, zowel minnelijk als gerechtelijk. Als een gerechtelijk traject wordt aangevangen, wordt een dagvaarding door een IFN gerechtsdeurwaarder betekent. Na het ontvangen van een gerechtelijke uitspraak kunt u ook het executietraject door IFN laten verzorgen.

Financiële en juridische dienstverlening

Incasso Federatie Nederland staat niet alleen bekend om de slagvaardigheid en heldere communicatie. Onze medewerkers hebben uitgebreide juridische kennis, waarmee uw incasso wordt afgehandeld. Ook voor specifiek juridisch advies of het schrijven van een juridisch vormgegeven brief kunt u een beroep doen op IFN. Niet alleen zetten onze incassomedewerkers op vriendelijke manier druk bij uw debiteur, ook wordt de incassoprocedure voor u opgestart. Afhankelijk van het verloop van de procedure kan er direct beslag gelegd worden op (on)roerende middelen van een debiteur. In sommige gevallen kunt u besluiten om samen met IFN het faillissement van de betreffende debiteur aan te vragen. Als de druk op een debiteur wordt opgevoerd, worden openstaande vorderingen succesvoller geïncasseerd en wordt uw factuur alsnog voldaan. Van alle vorderingen die bij IFN worden ingediend, wordt ruim 90% binnen de minnelijke incassofase betaald. Door het op verschillende manieren aanmanen van een debiteur, schriftelijk, telefonisch, e-mail en/of sms, wordt in veel gevallen betaald. Mocht uw debiteur niet binnen de gestelde termijn betalen dan kunt u ervoor kiezen om het gerechtelijke traject op te starten, dit als uw vordering hiervoor in aanmerking komt.

Werkzaamheden incassobureau in Heemstede

Na het indienen van uw vordering gaan onze specialisten daadkrachtig te werk. Dient u uw vordering ’s ochtends of net na de middag in? Nog dezelfde dag wordt er gebeld of gemaild naar uw debiteur. De eerste brief gaat eveneens dezelfde dag de deur uit. Heeft u vragen over uw incasso? U kunt hiervoor 6 dagen per week telefonisch contact met ons opnemen. Daarnaast werken we met een online tool, waardoor u 24/7 de gelegenheid heeft om uw vordering op te volgen. IFN neemt het volledige incassotraject van A tot Z van u over. Binnen de wettelijke mogelijkheden wordt er alles aan gedaan om uw debiteur alsnog tot betaling over te laten gaan.

Samenwerken met een incassobureau

Naast het uithanden geven van een openstaande vordering, kunt bij IFN in Haarlem ook terecht voor het beheer van uw debiteurenportefeuille. Dit neemt u veel werk uithanden, waardoor u meer tijd over heeft om te ondernemen. Het gebeurt regelmatig dat ondernemers door een uitgebreide administratie niet of onvoldoende tijd hebben om hun aandacht te vestigen op het uitbouwen en continueren van de dagelijkse bedrijfsvoering. Bijkomende stress en irritaties over uitblijvende betalingen dragen hier evenmin op positieve wijze aan bij. Voordelen van samenwerken met Incasso Federatie Nederland zijn:

  • 6 dagen per week geopend.
  • Telefonisch bereikbaar.
  • 24/7 online inzicht in uw vordering.
  • Lage tarieven, vanaf € 4,99 per maand.
  • Begeleiding van het volledige incassotraject. Vanaf het indienen van een vordering tot het uitvoeren van het executietraject na een gerechtelijke uitspraak.
  • Landelijke en internationale dekking.

Bent u benieuwd wat Incasso Federatie Nederland voor uw onderneming kan betekenen? Wilt u direct een vordering indienen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Nadat u uw dossier ter inzage naar onze medewerkers heeft verzonden, wordt gekeken hoe uw debiteur aangemaand kan worden tot betalen zonder dat een gerechtelijke procedure wordt opgestart. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op met IFN via +31 (0)23 – 553 40 20.