Zoekt u een professioneel incassobureau in Santpoort? Heeft u als ondernemer te maken met openstaande vorderingen en op zoek bent naar een incassobureau in de omgeving van Santpoort?
Neem dan contact op Incasso Federatie Nederland. Gevestigd in Haarlem bieden we landelijke dekking. Onze incasso specialisten gaan actief voor u aan de slag met het benaderen van uw debiteur en het incasseren van de openstaande vordering.

Betrouwbaar incassobureau in Santpoort

Incasso Federatie Nederland is een eigentijds incasso- en proceskantoor waar u naast incassodiensten een beroep kunt doen op facturatie- en debiteurenbeheer. Onze gespecialiseerde medewerkers bieden zowel juridische als gerechtelijke ondersteuning bij het opvolgen van uw vorderingen. Na het aanmelden van uw vordering, wordt uw debiteur binnen 24 uur benaderd. IFN staat bekend om de snelle, professionele en aangename wijze waarop de vordering wordt geïncasseerd. Wij vinden het belangrijk dat uw klant gewoon klant blijft en dat een openstaande factuur niet het einde is van uw zakelijke relatie. Daar zetten onze medewerkers zich dagelijks voor in. Een enkele keer is het inschakelen van een incassobureau in Santpoort onvoldoende. Onze specialisten geven u advies over het starten van een gerechtelijke procedure en zullen de zaak aan de gerechtsdeurwaarder overdragen. Dit verzorgt IFN voor u. De vordering blijft binnen ons bureau en u heeft een vaste contactpersoon die u bijstaat. Voldoet de vordering aan bepaalde voorwaarden dan wordt de gang naar de rechter gemaakt. Uw debiteur ontvangt een dagvaarding waarin de behandeldatum wordt vermeld. Bij de rechter kan verantwoording worden gegeven over het niet betalen van de openstaande vordering. Wijst de rechtbank de vordering toe? De gerechtsdeurwaarder past de uitspraak toe door middel van het leggen van beslag op onroerend goed, inkomen en/of een bankrekening. Overigens komt het in de meeste gevallen niet tot een gerechtelijke procedure. Ruim 85% tot 90% van alle openstaande vorderingen worden na tussenkomst van een incassobureau betaald vóór het gerechtelijke traject.

Veelzijdige incassodiensten

IFN handelt op eigen wijze en houdt daarbij rekening met de waardigheid en respect van uw debiteur. Na ontvangst van uw vordering wordt snel actie ondernomen. Uw debiteur wordt aangeschreven en indien mogelijk telefonisch benaderd om de openstaande factuur te voldoen. Als u na het leveren van een product of dienst langere tijd met een onbetaalde factuur blijft zitten, kan dat uiteindelijk van invloed zijn op uw bedrijfsvoering. Wij vragen u altijd om alle correspondentie met de openstaande vordering mee te sturen. Op basis hiervan wordt een aanmaning verzonden en wordt de debiteur nogmaals in de gelegenheid gesteld, om zonder hoge bijkomende proceskosten aan de betalingsverplichting te voldoen. Onze jarenlange ervaring op juridisch gebied en het innen van openstaande bedragen, maakt dat we de zaak voor alle betrokken partijen zo eenvoudig mogelijk proberen te houden. Betrouwbaarheid en oprechtheid staan synoniem voor de werkwijze die IFN erop na houdt.

Kredietwaardigheidsrapportage

Voorkomen is uiteraard beter dan genezen! Incasso Federatie Nederland biedt u tevens de mogelijkheid om voor bestaande en nieuwe zakenrelaties een kredietwaardigheidsrapportage op te vragen. Met behulp van een kredietrapport krijgt u meer inzicht in de kredietwaardigheid van uw nieuwe klant en worden onaangename verrassingen voorkomen. In een kredietwaardigheidsrapportage, leest u meer over het betaalgedrag van uw klant en kunt u overwegen een kredietlimiet te stellen. Dit voorkomt dat u direct een beroep moet doen op Incasso Federatie Nederland.

Succesvol openstaande vorderingen innen

Onze ervaren incassomedewerkers helpen u bij het innen van facturen die niet binnen de wettelijke betalingstermijn zijn voldaan. Wat kunt u daarbij van Incasso Federatie Nederland verwachten?

  • Landelijke dekking. 24/7 online uw vordering opvolgen.
  • Van eerste aanmaning tot beslaglegging.
  • Minder omzetderving, lagere kosten.
  • Na ontvangst van de vordering wordt direct actie ondernomen.

Onze specialisten schrijven eerst een herinnerings- c.q. aanmaning naar uw debiteur namens Incasso Federatie Nederland. Hierin wordt de vordering omschreven en wordt de gelegenheid geboden om zonder hoge bijkomende kosten de factuur te voldoen. Blijft enige reactie uit? Dan volgt een aanmaning waarin duidelijk wordt vermeld dat de bijkomende incasso- en gerechtelijke kosten voor rekening van de debiteur zijn. Doet uw debiteur een betalingsvoorstel waar u zich in kunt vinden? Het incassotraject wordt tijdelijk stilgelegd, maar niet afgesloten. Wordt de regeling niet nagekomen? De vordering wordt opgepakt en de volgende stappen worden genomen. De ondersteuning en werkwijze zijn erop gericht uw vordering succesvol op te volgen.

Adviesgesprek incassodiensten

Incasso Federatie Nederland is u van dienst bij een éénmalige vordering, maar ook als u op frequente basis te maken heeft met wanbetalers, kunnen onze incassospecialisten u bijstaan. Benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem contact op voor een adviesgesprek. IFN is telefonisch bereikbaar op 023 553 40 20.