Zoekt u een incassobureau in Vijfhuizen en omgeving? Niet betalende klanten en langdurig openstaande facturen zijn frustrerend voor ondernemers. Zeker als er ook tijd en geld is besteed aan het binnenhalen van de debiteur, wordt wanbetaling als verlies ervaren. Incasso Federatie Nederland streeft enerzijds naar het incasseren van de openstaande factuur. Het in stand houden of zelfs verbeteren van de relatie die u met de betreffende debiteur heeft, is daarnaast van groot belang. IFN ondersteunt als incassobureau in Vijfhuizen en omgeving ondernemers bij het innen van achterstallige vorderingen.

Waarom kiezen voor een incassobureau in Vijfhuizen?

Als ondernemer doet u graag datgene waar u goed in bent: het vorm geven en sturen van uw onderneming. Dat u daarbij verplicht bent een degelijke administratie te onderhouden, behoort tot de minder leuke kanten van het ondernemen. Wanneer u dan bovendien te maken krijgt met wanbetalers kan dat zeer frustrerend zijn. U bent veel tijd en geld kwijt aan het sturen van herinneringen en het aanmanen tot betalen. Twijfelt u om een vordering uithanden te geven aan een incassobureau? Incasso Federatie Nederland biedt:

  • Landelijke dekking. We zijn in heel Nederland werkzaam.
  • Klantvriendelijkheid. IFN is als het ware een verlengstuk van uw onderneming. Dat betekent dat we uw debiteur met respect benaderen. Eventueel krijgt uw debiteur advies van onze gespecialiseerde medewerkers, zodat dergelijke situaties in de toekomst vermeden kunnen worden.
  • Vrijblijvend advies. Voordat we aan de slag gaan met uw vordering, geven we u advies over het incassotraject. Bovendien heeft u 24/7 online de mogelijkheid om de vordering te volgen.

Betrouwbare incassodiensten

Vanuit ons kantoor in Haarlem zijn onze specialisten dagelijks bezig met het opvolgen van openstaande vorderingen. Naast incassodiensten kunt u een beroep op ons doen inzake debiteurenbeheer, het samenstellen van kredietwaardigheidsrapportages, procederen en het uitvoeren van executie vonnissen. Niet alleen is de aanpak die we eropna houden klantvriendelijk. IFN staat daarnaast bekend om het vinden van de juiste balans tussen het innen van een openstaande factuur en het behouden of verbeteren van de relatie die u heeft met de debiteur. IFN kijkt verder dan de korte termijn of het innen van de vordering. Ook in de toekomst hoeft uw debiteur zich niet beschaamd of gegeneerd te voelen om producten of diensten van u af te nemen. Mede dankzij onze jarenlange ervaring zijn we bekend met de problemen die particulieren en ondernemers hebben om een factuur binnen de betalingstermijn te voldoen. We kiezen daarom ook bewust voor een persoonlijke aanpak, waarbij verder wordt gekeken dan de vordering. Samen met de debiteur zoeken we naar een oplossing die iedereen tevredenstelt. Wordt vervolgens de oplossing niet of onvoldoende nagekomen? De stap naar de rechter kan alsnog gezet worden.

Samenwerken met een incassobureau in Vijfhuizen

Incasso Federatie Nederland biedt u graag de helpende hand op juridisch en incasso technisch gebied. Wij zijn een incassobureau dat streeft naar het behoud van een goede klantrelatie. Niet alleen bieden we hulp aan uw debiteur, maar zoeken we samen naar een betalingsoplossing waar alle betrokken partijen zich in kunnen vinden. IFN is bovendien een incassobureau waarbij u niet voor onverwachte of hoge kosten komt te staan. Met Haarlem als thuisbasis wordt gewerkt om openstaande vorderingen te incasseren. Onze dekking is landelijk en beperkt zich niet tot Vijfhuizen en omgeving. Binnen ons kantoor wordt uw incassotraject van A tot Z opgevolgd. Van het versturen van de eerste 14-dagen brief tot aan het leggen van een eventueel loon- of bankbeslag. De lijnen binnen onze onderneming zijn kort, helder en professioneel. U kunt online uw vordering 24/7 volgen.

Uw zaken goed geregeld

Voor uw zakenrelaties en uw onderneming is het belangrijk dat u de voorwaarden van de dienst of het product dat u levert duidelijk op schrift heeft vastgelegd en dat daarvoor is getekend. Heeft u geen handtekening of factuur? In principe valt er dan weinig te halen bij uw debiteur. Laat daarom uw algemene voorwaarden alsmede de betalingsvoorwaarden controleren door onze ervaren professionals. Het samenstellen en vermelden van de vereiste gegevens op een brief of offerte, is onmisbaar wanneer u te maken krijgt met achterstallige vorderingen. Een ander punt van aandacht is de betalingstermijn die u hanteert. Voordat u een incassotraject overweegt is het belangrijk dat u de wettelijke betalingstermijn heeft nageleefd en dat uw debiteur duidelijk is gewezen op de gevolgen van het niet betalen. Maak vermelding van de bijkomende kosten en dat deze eveneens van rekening van de klant zijn. Als u de nodige en wettelijk verplichte stappen aanhoudt, zit u tijdens het incassotraject goed en kan een rechter u niet wijzen op onvolkomenheden.